Keukenrenovatie

 

Het moet…
Je keuken moet nodig worden opgeknapt. Maar om dan meteen een nieuwe keuken aan te schaffen? Een goedkope nieuwe keuken is inderdaad snel gevonden. Maar goedkoop is duurkoop, zeker in keukenland.  Wellicht is het binnenwerk nog goed en zijn vooral de kastdeuren aan vervanging toe, omdat ze versleten zijn, of niet aan uw smaak voldoen.

…maar dan wel goed!
Dan kunt u beter uw budget uitgeven aan een keukenrenovatie. Als u deze door ons laat uitvoeren is dit niet alleen sneller en voordeliger,  u kiest dan ook voor de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs.  Kijk eens in onze portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Of kijk eens vrijblijvend rond op een woonboulevard voor inspiratie. En dan snel naar Asveld! Want wij bouwen alles naar wens.

Onze tips

  • Vergeet de apparatuur niet. Wij kunnen voor u iedere magnetron, fornuis, koelkast, wasmachine of andere inbouwapparatuur bestellen tegen de laagste prijs.
  • Wilt u een nieuw keukenblad dan betekent dit vaak ook een andere spoelbak of kookplaat. Asveld zorgt voor een perfecte verwerking in uw bestaande keuken.
  • Een nieuwe kraan maakt uw keukenrenovatie helemaal af. Uiteraard ook het voordeligst bij ons te bestellen.

Meer weten?