Keuken op maat

 

Uw keuken is anders dan anders
U wilt iets anders dan anders. Of het moet wel, omdat het anders niet past. Dat zijn de twee hoofdredenen om niet een standaardkeuken maar een keuken op maat aan te schaffen. Maar hoe pak je zoiets aan?

Aannemer worden….
U kunt natuurlijk voor het werkblad bij de ene leverancier gaan kijken, voor de kasten bij een andere en voor de elektrische apparatuur bij een derde.  Voor u het weet bent u dan aannemer van uw eigen project geworden. En dat is geen geringe klus, want het resultaat moet precies bij elkaar passen en perfect geplaatst worden. En hoe vaak zult u niet horen: 'hebben we niet', of nog erger, 'kan niet'? Ons advies: begin hier niet aan.

…of het ons laten doen!
Laat ons al deze zorgen uit handen nemen. Zo profiteert u van 10 jaar ervaring op het gebied van keuken- en interieurbouw. Van ontwerp naar bouw tot plaatsing, wij verzorgen alles tot in de puntjes. En het beste nieuws is: het is niet duurder dan die standaardkeuken. Tenzij u dat wilt, natuurlijk.  Van exclusief tot professioneel tot basic, alles is altijd naar wens bij Asveld Interieur, dus ook de prijs!

Meer weten?